iacf1.jpg

Alg. Voorwaarden

Informatie en inhoud

Alle informatie en inhoud (inhoud zijnde tekst, lay-out en afbeeldingen *) (tenzij anders vermeld) geplaatst op deze website zijn eigendom van Stichting Ortus Fotoarchieven / ortus-fotoarchieven.nl, een website van de Stichting Ortus Fotoarchieven, en worden beschermd door NL en andere buitenlandse wetgeving betreffende auteursrecht en merkenrecht. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de volgende voorwaarden en condities. Indien u het hiermee niet eens bent heeft u geen recht om deze website te gebruiken.

Daarom mag van deze website en alle inhoud niets worden gekopieerd, vertaald of verspreid op welke wijze dan ook (elektronisch, web of gedrukte) zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Ortus Fotoarchieven, contact: ortus-fotoarchieven.nl / Webmaster.

Stichting Ortus Fotoarchieven geeft geen garanties met betrekking tot deze website, de inhoud ervan of het manuscript, die zijn bedoeld voor gebruik "as is" en zijn zonder enige vorm van garantie. Stichting Ortus Fotoarchieven is niet aansprakelijk voor eventuele schade of letsel ontstaan als gevolg van onjuiste informatie.

*Graphics gedefinieerd als een GIF, JPEG, TIFF of PNG beeldbestanden.

Privacy Policy van Stichting Ortus Fotoarchieven / ortus-fotoarchieven.nl

Stichting Ortus Fotoarchieven / ortus-fotoarchieven.nl erkent het belang van de bescherming van de privacy van u als gebruiker van deze website. Deze website verzamelt geen persoonlijke informatie over u, behalve informatie die u vrijwillig verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u een e-mail met opmerkingen over onze website of op de website beoordeelde producten stuurt of antwoord op een vrijwillig lezersonderzoek.

Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. We beschouwen de volgende informatie persoonlijk: uw naam, adres, telefoonnummer, persoonlijke interesses, uw e-mail adres en gegevens over de pagina's die u bezocht op deze website.

Enige en alle van de verzamelde informatie op deze site zal strikt vertrouwelijk worden behandeld en zal niet worden verkocht, hergebruikt, verhuurd, bekendgemaakt, of anderszins gedistribueerd.

ONS ADRES

p/a SOFA
Visstraat 3A
2611 JW Delft

MAIL ONS

Info nodig?
Neem CONTACT op!

ONZE GEGEVENS

KvK: 72869976
RSIN: 859267738
Rek.: NL97INGB0008675312