Nieuws

De vorig jaar aangekondigde expositie betreffende Parijse foto's vanaf 1968 is een feit: jl. zaterdag 30 november ging de expositie "Paris, je t‘aime” van start. Ook werd het gelijknamige boek gepresenteerd. Het streven van de stichting is jaarlijks een thema-expositie en uitgave te realiseren van de reeds in beheer zijnde en toegezegde fotoarchieven.

Deze eerste expositie en het gelijknamige boek omvat foto's van Roel de Oude, Theo van der Heijdt, Wil Groen, Peter Willemse, Yolande Querens, Gert Wildering, Guy van Hoek en Cor van der Ven.
Meer informatie over de stichting en deze expositie kunt u lezen in het AD - editie Delft van 28-11 jl.; het artikel kunt u hier downloaden:


De expositie is te zien in HuisKinesis, Voorstraat 86, Delft.
HuisKinesis is geopend: woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00-18.00 uur, zaterdag van 10.00 -17.00 uur, woensdag 4 en donderdag 5 december gesloten. De expositie duurt tot 31 januari 2020.

Bovenstaande afbeelding laat enige pagina's uit het gelijknamige boek zien. Het boek is (nog!) verkrijgbaar in HuisKinesis ten bedrage van €15,-. Door een zeer beperkte oplage, alsook mede door een succesvolle en druk bezochte opening, is het aantal nog verkrijgbare exemplaren inmiddels aanzienlijk verminderd: wees er dus snel bij!
U kunt het boek ook bestellen door een email te sturen naar het op de homepage van deze site vermelde email-adres; houdt er rekening mee dat er dan verzendkosten in rekening gebracht kunnen worden.

 

 

 

Heden is de beschikking van de toekenning van de Anbi-status ontvangen. Met terugwerkende kracht is per 17 oktober 2018 de stichting aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI) en ook als culturele ANBI. De beslissing van de belastingdienst geldt voor onbepaalde tijd.

 

 

 

Ons Adres

p/a Sofa
Visstraat 3A
2611 JW Delft

Mail Ons

Informatie nodig?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Gegevens

KvK: 72869976
RSIN: 859267738
Rek.: NL97INGB0008675312